Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τι συμπεραίνουν οι αστυνομικοί – Ενας ύποπτος στο στόχαστρο

Στο συμπέρασμα πως γνώριζαν σε ποιο σπίτι εισέβαλαν για να ληστέψουν και πως η επιλογή τους δεν ήταν τυχαία, φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ. Οπως υπογραμμίζουν οι Αρχές, είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί τον τρόπο με τον οποίο η πληροφορία για την οικονομική κατάσταση του πιλότου έφτασε στους δράστες. Για το λόγο αυτό η έρευνα έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση του λεγόμενου πληροφοριοδότη, χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να πουν αν οι πληροφορίες δόθηκαν τυχαία ή με δόλο.

Ο ύποπτος που έχει μπει στο μικροσκόπιο
Την ίδια ώρα, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι Αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται, Μάλιστα από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό, με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Οπως τόνισε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί. Ενας από αυτούς τους υπόπτους ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το