Αθλητισμός

Γκουγκουτούδης και Στρατίκης ανέλαβαν την Αγριά

Ξαφνική αλλαγή προέκυψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ της Αγριάς. Η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Γιάννη Στεργιόπουλο και τον συνεργάτη του Άγη Τζούμα, για να ανακοινώσει λίγο αργότερα ότι θα τους αντικαταστήσουν ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και ο Σπύρος Στρατίκης, που αναλαμβάνουν τη θέση του πρώτου προπονητή και του βοηθού αντίστοιχα.

Οι ανακοινώσεις για τη λύση της συνεργασίας με τους Στεργιόπουλο-Τζούμα είναι οι εξής: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Στεργιόπουλο κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς για όλα όσα προσέφερε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Η βοήθειά του στην ανέλιξη της ήταν πολύτιμη. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο» και «Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την λήξη συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή κ. Άγη Τζούμα. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή μπασκετική πορεία και να τον ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας το σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν μαζί μας».

Για την πρόσληψη των Γκουγκουτούδη-Στρατίκη η διοίκηση της Αγριάς αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο, προπονητές κ. Γκουγκουτούδη Παναγιώτη με άμεσο συνεργάτη τον κ. Στρατίκη Σπύρο, με παραστάσεις και επιτυχίες και οι δύο στις εθνικές κατηγορίες. Τους ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το