Οικονομία

Γιούνκερ: Στην Αθήνα γίνονται πράγματα που δεν έχετε φανταστεί

Γιούνκερ

Σε διαρκή επαφή με την Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι στην ελληνική πρωτεύουσα γίνονται πράγματα που δεν έχουν φανταστεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κομισιόν, τα όσα συμβαίνουν δεν τα έχει προβλέψει κανείς δημοσιογράφος στα γραπτά του και δήλωσε ότι πρέπει να επιστρέψει στο γραφείο του για να επικοινωνήσει και με άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

«Συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα. Θα φέρουν αποτελέσματα που δεν έχουν σχέση με αυτά που γράψατε» είπε στους δημοσιογράφους.

Θετικά βλέπει τις εξελίξεις μετά την κατάθεση της ελληνικής πρότασης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να μετακινηθεί από τη θέση που βρίσκεται σήμερα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε και μας είπε τι ζητάει αλλά όχι τι προτίθεται να δώσει», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Εάν ο Αλέξης Τσίπρας κινηθεί σε μια άλλη κατεύθυνση, για παράδειγμα να υποστηρίξει ένα “ναι” στο δημοψήφισμα, θα έχουμε σίγουρα μια τελείως διαφορετική κατάσταση από την Κυριακή το βράδυ. Πάντα υπάρχουν επιλογές όταν κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το