Αθλητισμός

Γιορτή του μπάσκετ για τον Π. Τσώλη

tsiolis

Η “αφρόκρεμα” του βολιώτικου μπάσκετ έδωσε το δικό της μήνυμα για το πως πρέπει να πορευτεί το άθλημα στην πόλη μας ώστε να ξαναβρεθεί στο δρόμο των επιτυχιών.

Σ’ ένα ματς γιορτή για το μπάσκετ η ομάδα φίλων του Παναγιώτη Τσώλη, αντιμετώπισε τη Μικτή επιλέκτων καλαθοσφαιριστών της Μαγνησίας με παίκτες απ’ όλες σχεδόν τις ομάδες του Νομού.
Το ματς που διοργάνωσε η Νίκη Βόλου είχε στόχο να προσφέρει κυρίως ψυχική δύναμη στον αξιόλογο καλαθοσφαιριστή που πρόσφατα χειρουργήθηκε στο χιαστό και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου και πάλι δυνατός στο γήπεδο.
Τα έσοδα μάλιστα του αγώνα θα δοθούν για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου.
Το ευχάριστο πάντως ήταν πως όλοι οι Βολιώτες καλαθοσφαιριστές και των δύο ομάδων (πολλοί εξ’ αυτών αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες) ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις μηνύματα αλληλεγγύης και συναδέλφωσης.
Τον αγώνα παρακολούθησαν παράγοντες ομάδων, αθλήτριες και αθλητές όλων των συλλόγων, ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής Μαγνησίας Aλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου που είχε δώρο ένα ποδήλατο το οποίο κερδίζει ο αριθμός 215.
Διαιτητές: Τζαφλέρης, Τσουμαχίδης, Δόλγυρας
Γραμματεία: Πεγιούκα, Μαντούδης, Καροτσάκης
ΦΙΛΟΙ Π. ΤΣΩΛΗ (Βλιώρας, Καρακατσούνης): Καραγεώργος, Λάππας, Ζαρογιάννης, Κουτίνας, Νάνης, Ίλτσογλου, Κατσαφούρης, Γκοντόπουλος, Γεωργίου, Πολίτης
ΜΙΚΤΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης, Κοσμάτος): Τζίνης, Καραγιώργος, Τσαβές, Καρπέτης, Καραθάνος, Στάμος, Παυλόπουλος, Τύμπας, Κέτουλας, Τάσσος, Μαυροφώτης, Ίλτσογλου Γ., Τοκατλίδης.

Πηγή www.goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το