Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Ιδρύω κόμμα, θα είμαι παρών στις εκλογές

Ιδρύει νέο κόμμα με στόχο να κατέβει στις επόμενες εκλογές ο Γιώργος Τράγκας. Το όνομα του κόμματος θα είναι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και στο πλευρό του γνωστού δημοσιογράφου θα είναι ο Νίκος Νικολόπουλος.

«Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας», είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα, αναφέρεται «το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων πορεύεται και κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά του σε όλες τις περιοχές της χώρας. Ήδη λαμβάνουμε, ομαδοποιούμε και σταχυολογούμε χιλιάδες αιτήσεις ελευθέρων και αυτοβούλων πολιτών που εγγράφονται στο νέο πολιτικό φορέα».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το