Τοπικά

Για τρεις διανυκτερεύσεις οι πιο πολλοί επισκέπτες στη Μαγνησία για τα Χριστούγεννα “Θ”

Σ7 Φ1 (2)

Ξεπερνούν το 90% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Φέτος οι περισσότεροι επισκέπτες θα διαμείνουν στην Μαγνησία τουλάχιστον για τρεις βραδιές, ενώ κάποιοι θα κάνουν και τέσσερις διανυκτερεύσεις. Η μέση τιμή στο δίκλινο δωμάτιο ξεκινά κυμαίνεται μεταξύ 70-80 ευρώ.

Ικανοποίηση επικρατεί στους ξενοδόχους της Μαγνησίας αναφορικά με τις κρατήσεις και τις πληρότητες στα ξενοδοχεία ενόψει των Χριστουγέννων, ενώ ενθαρρυντικά μηνύματα υπάρχουν τόσο για το χρονικό διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς όσο και για την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα το γεγονός ότι φέτος οι δύο αυτές γιορτές πέφτουν με το Σαββατοκύριακο και δημιουργούν τριήμερο, παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης τόνισε πως οι πληρότητες στα ξενοδοχεία για τα Χριστούγεννα ξεπερνούν το 90% και αυτό το ποσοστό αφορά το Βόλο, την Πορταριά, τη Μακρινίτσα, το Ανατολικό Πήλιο αλλά και το Κεντρικό Πήλιο. Σε γενικές γραμμές βρισκόμαστε στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα, όσο αφορά τις κρατήσεις. Οι επισκέπτες θα αρχίσουν να έρχονται στην περιοχή μας για να περάσουν τα Χριστούγεννα, από την παραμονή την προπαραμονή των Χριστουγέννων και σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, οι περισσότεροι θα κάνουν τρεις διανυκτερεύσεις και κάποιοι ακόμη και τέσσερις διανυκτερεύσεις. Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες περιοχές. Η μέση τιμή στο δίκλινο δωμάτιο διαμορφώνεται μεταξύ 70-80 ευρώ.

Ο κ. Ζαφείρης ανέφερε ακόμη ότι καλά πάνε οι πληρότητες και στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και για την Πρωτοχρονιά, όπου επίσης πέφτει τριήμερο.

Οι ξενοδόχοι έχουν κάνει τις απαιτούμενες προμήθειες και είναι έτοιμοι να προσφέρουν για ακόμη μια φορά ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στον πανέμορφο Βόλο και το ξεχωριστό Πήλιο.

Βέβαια οι ξενοδόχοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον και τον καιρό, καθώς θέλουν να είναι χειμωνιάτικος, ακόμη και με χιονοπτώσεις, αλλά να μην υπάρξουν υπερβολές και γυρίσει μπούμερανγκ ο καιρός για την προσέλευση επισκεπτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το