Τοπικά

Για ένα τηλεφώνημα η άγρια συμπλοκή στις φυλακές Βόλου

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις φυλακές Βόλου μεταξύ κρατουμένων για την χρήση του καρτοκινητού τηλεφώνου, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό 9 ατόμων και στην μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Πακιστανός κρατούμενος φέρεται να χρησιμοποιούσε το καρτοτηλέφωνο στο προαύλιο των φυλακών για να μιλήσει με κάποιον δικό του άνθρωπο, όταν ένας κρατούμενος Ρομά πήγε να του ζητήσει το λόγο, ότι μιλούσε για αρκετή ώρα και του ζήτησε να φύγει για να μιλήσει κι εκείνος. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν έναν έντονο διαπληκτισμό και σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Άλλοι κρατούμενοι των φυλακών που ήταν μπροστά στο συμβάν, Ρομά και Πακιστανοί, αμέσως τάχθηκαν στο πλάι των δύο ανδρών που πάλευαν, με αποτέλεσμα συνολικά εννιά άτομα να τραυματιστούν και να υποστούν θλαστικά τραύματα και να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου απ’ όπου και σταδιακά έλαβαν εξιτήριο.
Χθες Παρασκευή, περίπου στη 1 το μεσημέρι, ο Εισαγγελέας Βόλου μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα, για να ανακρίνει τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο και να υποβάλει πειθαρχικές ποινές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το