Τοπικά

Γεύμα στα παιδιά του ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες” από τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε ενόψει των γιορτών να ενισχύσει οικονομικά το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», προκειμένου να καλυφθεί ένα πλήρες γεύμα προς τα παιδιά του Ιδρύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφθηκαν το Ίδρυμα ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πελεκούδας, ο Γεν. Γραμματέας Ελευθέριος Πλαστάρας, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Ιατρούδης, ο Ταμίας Δημήτριος Αρβανίτης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Μπατάκας. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος υποδέχθηκε τα μέλη του Συνδέσμου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος, ο οποίος εξήρε την ενέργεια του Συνδέσμου και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου προς το Ίδρυμα.

Η διοίκηση του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας, τόνισε ότι “ο Σύνδεσμος βρίσκεται στη νέα λογική ότι δεν θα υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα των μελών του αλλά σε κάθε περίπτωση και με κάθε ευκαιρία θα δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο προς Ιδρύματα τα οποία χρήζουν οποιασδήποτε βοήθειας και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το