Κόσμος

Γεννάει η Κέιτ- Μέτρα ασφαλείας, φρούριο το μαιευτήριο

Το νέο βασιλικό μωρό, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, θα έρθει στον κόσμο στις 25 Απριλίου, αλλά δεν είναι πολλά εκείνα τα μωρά που έρχονται ακριβώς την ημερομηνία που τα περιμένει ο γιατρός της μαμάς.

Η ίδια η Κέιτ Μίντλετον είπε ότι το «το μωρό θα έρθει στα τέλη του Απριλίου», εννοώντας ότι μπορεί να γεννηθεί και σε μία από τις δυο σημαντικές ημερομηνίες: την 29 Απριλίου, επέτειο του γάμου της Δούκισσας με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ή την 21η Απριλίου, ημέρα των γενεθλίων της προγιαγιάς του μωρού, της Βασίλισσας Ελισάβετ, που κλείνει τα 89 της χρόνια.  Μία άλλη σημαντική ημερομηνία για τους Βρετανούς, που μπορεί να γεννηθεί το μωρό είναι η 23η Απριλίου, που γιορτάζεται η Μέρα του Αγίου Γεωργίου, του προστάτη της Αγγλίας.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την ημέρα του τοκετού, με τον χώρο έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο να έχει γεμίσειαπαγορεύσεις σχετικά με το πάρκινγκ, κιγκλιδώματα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ζώνες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο όσοι συμμετέχουν σε ειδικές εκδηλώσεις.

Οι ειδικές κίτρινες σημάνσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν σήμερα, με εντολή να μείνουν στη θέση τους μέχρι τις 30 Απριλίου. Το Παλάτι πάντως, είναι πολύ ανήσυχο σχετικά με τις φωτογραφίες που μπορεί να εξασφαλίσουν οι παπαράτσι και να κυκλοφορήσουν, οι οποίες θα δείχνουν τη μεταφορά της Δούκισσας την ώρα που θα έχουν ξεκινήσει οι πόνοι του τοκετού.

Επίσης, ελπίζουν αυτή τη φορά τα media να μη δημιουργήσουν το «τσίρκο» της πρώτης φοράς, με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να κατασκηνώνουν έξω από το νοσοκομείο με το σύνθημα «Σε αναμονή της Σπουδαίας Κέιτ», λόγω του ότι καθυστερούσε ο τοκετός του πρίγκιπα Γεώργιου

Σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις αρχές του νοσοκομείου, τοποθετήθηκαν ειδικές μπάρες για να κρατηθούν εκτός και σε απόσταση από την πτέρυγα Lindo Wing τα media. Την Κέιτ Μίντλετον θα περιμένει στο ιδιωτικό νοσοκομείο η ομάδα των ειδικών με επικεφαλής τον χειρουργό-γυναικολόγο-μαιευτήρα Guy Thorpe-Beeston.

Με τον δεύτερο τοκετό ,όμως, έρχεται και… έκπτωση 10% για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ως προσφορά του του St Mary’s Hospital στο Λονδίνο, επειδή δείχνει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή της σε αυτό ξανά! Αυτό αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα, που βρίσκονται σε αναβρασμό ενόψει του βασιλικού τοκετού.

Το 33χρονο μέλος της βασιλικής οικογένειας και σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα εγκατασταθεί στη πτέρυγα Lindo, στις τιμές της οποίας θα γίνει η έκπτωση του 10%, όπως γίνεται σε όλες τις μητέρες που το προτιμούν ξανά μετά το πρώτο τους παιδί. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές έχουν αυξηθεί από τον Ιούλιο του 2013, που ήρθε στον κόσμο ο Πρίγκιπας Γεώργιος.

Η σουίτα των δυο δωματίων κοστίζει 6.570 λίρες τη βραδιά για έναν φυσιολογικό τοκετό, ενώ για την Κέιτ θα κοστίσει 5.913 λίρες και μαζί με την έξτρα αμοιβή για συμβουλές από τη μαία θα φτάσει τις 6.000 λίρες την ημέρα.

Πηγή:thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το