Τοπικά

«Γαβγίσματα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για τα αδέσποτα – Χυδαιότητες και ύβρεις

δημοτικό συμβούλιο 4

Με αήθη επίθεση στον Αλ. Δούρα και τον Μαργαρίτη Πατσιαντά απάντησε η δημοτική αρχή Βόλου σε επερώτηση της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας» για το θέμα περισυλλογής των αδεσπότων.

«Τόσο που ασχολείται ο Πατσιαντάς με τα αδέσποτα, θα αρχίσει να γαβγίζει» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Μπατζιάκας, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος των «Δρόμων Συνεργασίας» Αλ. Δούρας, που στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε δεχθεί ανάλογη επίθεση από τον Αχ. Μπέο για το ίδιο θέμα, προειδοποίησε με μήνυση.

«Δέχτηκα χαρακτηρισμούς από τον Αχ. Μπέο μετά από προτάσεις μου για τα αδέσποτα. Δουλεύω σε νοσοκομείο και σώζω ζωές. Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Μπέο και τις φαιδρότητες του. Τα πρακτικά αποτελούν πειστήρια για να τον μηνύσω. Αυτά να τα κάνει ο κ. Μπέος στα στοιχηματζίδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, ενώ ο Αχ. Μπέος έδωσε συνέχεια στους ανοίκειους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Δούρα, αποκαλώντας τον «αλλήθωρο γιατρό». Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν:

Δούρας: Δεν σε είπα αλλήθωρο εγώ

Μπέος: Τανζανιές δεν σαν παίρνει να κάνετε εδώ πέρα. Το έχουμε φωτογραφία ότι κυκλοφορούσες στην πλατεία με κόκορα με λουρί.

Δούρας: Εγώ για ο,τι λεω έχω μάρτυρα τον ίδιο τον πρόεδρο του ΔΣ.

Μπέος: Θες να πάρουμε τους δικούς σου τους φίλους; Τον κ. Κλημόπουλο;

Δούρας: Ο δικός μου ο φίλος έχει βγάλει Πανεπιστήμιο, όχι σαν τους δικούς σου.

Μπέος: Αυτοί κατέστρεψαν την πόλη

Δούρας: Θα τα πούμε στο δικαστήριο

Στον καυγά παρενέβη ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας: «Είναι τώρα αυτό θέμα για να απασχολεί το δημοτικό συμβούλιο και να ακούγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί»; Αναρωτήθηκε και ζήτησε την επέμβαση του Γ. Μουλά.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όμως, αντί να επαναφέρει τη συζήτηση σε πλαίσιο, τη δυναμίτισε ακόμη περισσότερο.

«Σε ανεχτήκαμε πολύ καιρό», είπε απευθυνόμενος στον Κ. Γαργάλα και συνέχισε: « Όταν μιλάει ο δήμαρχος με άλλον, μην επεμβαίνεις. Αυτά κάνεις σε όλα τα δημοτικά συμβούλια για να σε δείχνουν οι τηλεοράσεις.

Ακολούθησαν ειρωνικά σχόλια για τον τρόπο που εκφράζεται ο Αχ. Μπέος, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του: «Ασχοληθείτε με τα ελληνικά μου… όσο για τον Δούρα, να ξέρετε ότι εγώ πειράζω πολύ άσχημα. Μπορείτε να προσφύγετε σε όποιο δικαστήριο θέλετε», είπε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το