Ελλάδα

Γάμος στην Αλεξανδρούπολη: 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Νοσούν γαμπρός, νύφη και παιδί 1,5 έτους

Σε εστία κορωνοϊού μετατράπηκε ο γάμος στην Αλεξανδρούπολη, καθώς επιβεβαιώθηκαν ακόμη 13 κρούσματα.
Βάσει των αποτελεσμάτων, μέχρι στιγμής, συνολικά έχουν νοσήσει 22 άτομα. Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν 9 θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 έτους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι όλοι ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας, και παραμένουν στα σπίτια τους, ενώ έως τώρα έχουν εξεταστεί 100 άτομα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε σχετικά με τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη: «Ενημερώθηκα από το νοσοκομείο σε 30 δείγματα που ελέχθησαν μέχρι τώρα από το γάμο βρέθηκαν συνολικά 13 θετικά. Εκκρεμούν ακόμη πολλά δείγματα».

Yπενθυμίζεται ότι στην Αλεξανδρούπολη υπήρξε κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών, καθώς κοπέλα, καλεσμένη στον γάμο φιλικού της ζευγαριού, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η κοπέλα δεν αισθανόταν καλά και πήγε σπίτι της μετά το Μυστήριο. Την Κυριακή μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διαγνώστηκε θετική σε κορωνοϊό. Αμεσα ενημέρωσε ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να σπεύσουν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ.

Την ίδια ώρα, ξεκίνησε και η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της. Σύμφωνα με το evros-news, η κοπέλα δεν έδωσε το «παρών» στο γαμήλιο γλέντι, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Αρκετοί, βέβαια, από τους καλεσμένους υποβλήθηκαν σε τεστ, καθώς ανησύχησαν.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το