Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Έκαψαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου

Eμπρηστική επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι στο αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού. Οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το όχημά της, που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Γαλατσίου και του έβαλαν φωτιά, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά, πριν προκληθούν μεγαλύτερες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με το Open TV, το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας άρχισε την έρευνα για να διαπιστώσει λίγη ώρα αργότερα ότι η φωτιά προήλθε από εμπρησμό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η ΕΛ.ΑΣ., καθώς ερευνώνται τα κίνητρα των δραστών, που λόγω της θέσης της κατόχου του Ι.Χ. εγείρει ερωτήματα.
Για το αν της… επιφύλασσαν έκπληξη ποινικοί ως αντίποινα για κάποιες αποφάσεις που έχει πάρει η διευθύντρια του ψυχιατρείου στον Κορυδαλλό ή εάν πρόκειται για αντιεξουσιαστές.
Επίσης, νωρίς το πρωί, η αναρχική ομάδα «Σύντροφοι και Συντρόφισσες» ανέλαβε την ευθύνη για το μπαράζ των καταδρομικών επιθέσεων σε 30 στόχους και 13 διαφορετικά σημεία σε όλη την Αττική τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το