Ελλάδα

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson

Εντονα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson, παρουσίασε μια 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με το Lamia Report. Η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και από εκεί στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 16:00 παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 20:00, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.
Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι αυτό στις 9:30΄ τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30΄ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι….», είπε ο σύζυγός της στο τοπικό μέσο.

Στο άγχος αποδίδουν τα συμπτώματα οι γιατροί
Η 35χρονη επέστρεψε στο σπίτι της με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι. Σύμφωνα με τον σύζυγό της, οι γιατροί στο νοσοκομείο σημείωσαν πως τα συμπτώματα της γυναίκας οφείλονταν κατά πάσα πιθανότητα σε άγχος.
Ο σύζυγος ωστόσο, υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο. Αντιθέτως, ο ίδιος ήταν πολύ αγχωμένος και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα. Ο ίδιος αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το