Ελλάδα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εθελόντρια έσωζε σπίτια γειτόνων ενώ καιγόταν το δικό της

Συγκλονίζει η νεαρή εθελόντρια που έσβηνε φωτιές στα σπίτια των γειτόνων της στη Βαρυμπόμπη, την ώρα που καιγόταν το δικό της σπίτι.
Ο λόγος για την 24χρονη Ειρήνη Μάλεση, η οποία ενώ έδινε μάχη με τις φλόγες και έσωζε τα σπίτια και τις περιουσίες των γειτόνων της από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, το δικό της σπίτι γινόταν παρανάλωμα του πυρός. Το σπίτι ήταν το καταφύγιο της και όλες της οι αναμνήσεις χάθηκαν σε μια στιγμή.

Συγκλονίζει η περιγραφή της μιλώντας στο Star: «Ήμουν από την άλλη μεριά της φωτιάς, βοηθούσα με τους συνάδελφους, φεύγουμε από εκεί πέρα, ερχόμαστε προς τα εδώ και λέω σε κάποια φάση στα παιδιά, “πάμε να δούμε τι γίνεται και στο σπίτι μου”. Βλέπω το σπίτι μου μες στις φλόγες όλο, δεν σωζόταν τίποτα και έπρεπε δυστυχώς να φύγω… Οι γονείς μου έλειπαν, δεν κινδύνευε κάποια ζωή εδώ..».

Η Ειρήνη Μάλεση βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook τι της συνέβη ως ένδειξη συμπαράστασης προς όλους εκείνους που βρίσκονται σε ίδια ή παρόμοια θέση.

Η ανάρτησή της
«Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε όλη την Βαρυμπόμπη και όχι μόνο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω να βλέπεις το σπίτι σου, τις αναμνήσεις σου, τα πάντα να τυλίγονται στις φλόγες και να χάνονται σε μια στιγμή. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο κουράγιο σε όλους μας και να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ έχει ανεβάσει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο την ακούμε να κλαίει περπατώντας μέσα στα αποκαΐδια του σπιτιού της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το