Αθλητισμός

Φιλικό παιχνίδι Νίκης-Θησέα σήμερα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού

Τον Θησέα Αγριάς αντιμετωπίζει σήμερα στις 6 μ.μ. στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου η Νίκη, σε ένα αρκετά σημαντικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Μάλιστα για κάποιους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στους «κυανόλευκους» το ματς αυτό θα κρίνει και την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή αναμέτρηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου. Για τη Νίκη είναι μόλις το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, αφού ως γνωστόν η προετοιμασία της άρχισε αρκετά καθυστερημένα. Την περασμένη Κυριακή οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Μαγνησιακό, ομάδα που φέτος θα παίξει στη Β’ ΕΠΣΘ και τον κέρδισαν 3-0.
Εκείνος ο αγώνας δεν προσφερόταν για συμπεράσματα λόγω και της μεγάλης ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων, που πλέον τους χωρίζουν τρεις κατηγορίες, αν και είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Μαγνησιακού προέβαλαν σθεναρή αντίσταση για αρκετή ώρα.
Αντίθετα, το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει πιο δυνατό τεστ για τη Νίκη, αφού ο αντίπαλός της Θησέας φέτος θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα οι Αγριώτες έχουν αρχίσει νωρίτερα τη δική τους προετοιμασία και έχουν δώσει και αρκετά φιλικά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο τελευταία ήταν νικηφόρα. Την περασμένη Κυριακή ο Θησέας επικράτησε 1-0 του Γ.Σ. Αλμυρού στο γήπεδο του Πλατάνου, ενώ την Τετάρτη έπαιξε στην Ευξεινούπολη με τη Δήμητρα και κέρδισε με 3-0.

Ο τεχνικός της Νίκης Ισαάκ Χοβέ θέλει από τους παίκτες του να δείξουν αγωνιστική διάθεση και να βγάλουν στο γήπεδο όσα διδάσκονται στις προπονήσεις. Την προσοχή του θα την έχει στραμμένη και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται μια και η απόδοσή τους θα αποτελέσει κριτήριο για την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.
Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής του Θησέα Λάκης Μπακάλης θα τσεκάρει τους παίκτες του κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο. Θέλει να διαπιστώσει την αντίδρασή τους σε ένα ματς που λογικά θα δεχθούν μεγάλη πίεση και θα έχουν μικρότερη κατοχή μπάλας.
Χωρίς αμφιβολία και οι δύο τεχνικοί θα μπορέσουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους αυτή την εποχή, αλλά και να δουν αν οι παίκτες έχουν αφομοιώσει -και σε ποιο βαθμό- τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Εγγραφές στην κολύμβηση
Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά, άρχισαν από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα baby swimming, εκμάθηση/μικρή πισίνα, ακαδημίες/αθλητισμού, προαγωνιστική/αγωνιστική, ενηλίκων/αποκατάστασης, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές, για το οποίο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Επίσης, αναμένεται να λειτουργήσουν νέα τμήματα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.
Πληροφορίες: Στη γραμματεία του τμήματος, στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» καθημερινά από 15.00-20.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974118310 (κ. Βάσια). Επίσης, στη γραμματεία του συλλόγου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από 09.00-14.00. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 24210-85221 (κ. Έλενα). Έφοροι κολύμβησης είναι οι Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης (τηλ. 6937250375) και Νίκος Βενέτης (τηλ. 6936608528).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το