Πολιτισμός

Φιλανθρωπική βραδιά μόδας με εντυπωσιακές δημιουργίες στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή βραδιά μας προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά η «Πενθεσίλεια» η οποία εργάζεται για ένα σημαντικό σκοπό. Το φιλανθρωπικό «Dare Social Fashion Show» λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο, στις 21.00. Η εκδήλωση έχει σκοπό τη στήριξη των Ειδικών Σχολείων Αγριάς και «Κενταύρων» Ν. Ιωνίας Βόλου.
Τη βραδιά θα ντύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους επιχειρήσεις Βόλου και Λάρισας και ο σχεδιαστής Μόδας κ. Γ. Λημναίος.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους, με μουσικά ακούσματα του γνωστού DJ Konstantinos Pilatos και Special Guest την Miss Hellas Θεοδώρα Σούκια.
Με την παρουσία σας ενισχύετε δυναμικά τον αγώνα της ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ, που υπηρετεί την ανάγκη της προσφοράς προς τους συνανθρώπους και το κοινωνικό σύνολο.
Είσοδο για το κοινό 5€.
Εισιτήρια διαθέσιμα: Εφημερίδα «Θεσσαλία», Τυπογραφείο Γεωργιάδη Δημητριάδος με Γκλαβάνη, Προφαντής Δημητριάδος 165, Κομμωτήριο Georgette Κασσαβέτη 86, Kατάστημα κοσμημάτων Raffael Σπ. Σπυρίδη 38 -Nakos center.
Μέγα Χορηγοί: Εύρηκα Ελλάς Α.Ε., Coca Cola 3Ε , Παπανικολάου Μεταφορές.
Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Θεσσαλία, Power Fm 100,2, www.VolosEvent, www.Larisorama.
Να είστε όλοι εκεί!
Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, μπορείτε να απευθύνεστε στο: e-mail: penthesilia2017@gmail.com, Facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ Tηλ. επικοινωνίας: 6973497985.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το