Πολιτισμός

Φιλανθρωπική δράση από την Πενθεσίλεια

Η «Πενθεσίλεια» έρχεται για ακόμη μια φορά να αγκαλιάσει με αγάπη και σεβασμό τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, με τη νέα εκδήλωση «Dare Social Awards 2019» δραστηριοποιώντας περισσότερους ανθρώπους στο πλευρό της.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής της δράσης, σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο Ergon Showground, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, έρχεται να τιμήσει τους συνανθρώπους μας που δίνουν καθημερινά μάχη ζωής, κάνοντας περήφανη την κοινωνία μας και αναδεικνύοντας τη δύναμη του σώματος και ψυχής.
Ένα εντυπωσιακό show, όπως η «Πενθεσίλεια» γνωρίζει να διοργανώνει και να παρουσιάζει, με απώτερο σκοπό τη στήριξη συνανθρώπων της, αλλά και την ευχαρίστηση του κοινού της.
Με θέμα την αναγέννηση ψυχής, τη δύναμη και την αγάπη θα χαρίσει αληθινά χαμόγελα και όραμα για το αύριο.
Αναγνωρίζοντας, τιμώντας και υποστηρίζοντας συνανθρώπους μας.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των αναγκών των παραολυμπιονικών του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ Αργοναύτες Βόλου.

Η «Πενθεσίλεια» είναι μια πρωτοβουλία δραστήριων γυναικών που ιδρύθηκε με κυρίαρχο σκοπό να απαντήσει στις σύγχρονες και αυξανόμενες ανάγκες των γυναικών, των οικογενειών τους και της κοινότητας εν συνόλω. Η Έλενα Αλεξίου, η Νίκη Πρίντζου και η Μαρία Καρδαρά, εμπνεύστηκαν το όνομά της από μια βασίλισσα των αμαζόνων, πολύ δυναμική που αγωνιζόταν για την προστασία των συμπολεμιστριών της και των παιδιών τους.
Για περίπου 10 ολόκληρα χρόνια δραστηριοποιούνταν σιωπηλά, με μοναδικό σκοπό την υποστήριξη όσων τις είχαν ανάγκη. Σύνθημά τους ήταν και παραμένει «βοηθάμε ανθρώπους για να βοηθούν ανθρώπους». Σκοπός των εκδηλώσεών τους να υποστηρίξουν αδύναμες οικογένειες, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν ανθρώπους, προκειμένου η δράση να δυναμώσει και να αυξηθεί το φιλανθρωπικό της έργο.
Μετά τη σύστασή της ως «Πενθεσίλεια», στις 15 Νοεμβρίου 2017, η δράση τους έγινε γνωστή, καθώς προσέλκυσε αρκετές γυναίκες, αλλά και άνδρες ως εθελοντικά μέλη της.
Με πάθος, δύναμη και ενέργεια τον Ιούλιο του 2018 με την πιο εντυπωσιακή εκδήλωση μόδας των τελευταίων χρόνων, με το Dare Social Fashion Show η «Πενθεσίλεια» ανακατασκεύασε τα δύο Ειδικά Σχολεία Αγριάς και Κένταυροι Ν. Ιωνίας Βόλου.
Η «Πενθεσίλεια», τολμά κοινωνικά, 3 Φλεβάρη, με το νέο «Dare Social Awards 2019» και μας περιμένει όλους κοντά της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το