Τοπικά

Φέρονται να εξαπάτησαν ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στο Ανατολικό Πήλιο

Ποινές φυλάκισης δύο ετών στον καθένα επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δύο Έλληνες, κατοίκους Αθηνών, τους οποίους έκρινε ένοχους για απάτη και συνδρομή σε απάτη.
Πρόκειται για έναν 40χρονο και μια 54χρονη, που φέρονται ότι εξαπάτησαν ζεύγος ιδιοκτητών ξενοδοχείου σε περιοχή του Ανατολικού Πηλίου, το οποίο και μίσθωσαν με στόχο να το αναβαθμίσουν και να επενδύσουν σε αυτό, αλλά τελικά φέρονται να «φέσωσαν» τους ιδιοκτήτες.
Η υπόθεση εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Οι δύο φερόμενοι ως επιχειρηματίες εμφανίστηκαν στο ζεύγος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, μια 44χρονη και έναν 39χρονο Έλληνες και τους υποσχέθηκαν πως αν τους εκμισθώσουν το κατάλυμα, θα το αναβάθμιζαν, θα το επέκτειναν και θα έκαναν επενδύσεις σε αυτό. Ωστόσο, όταν αποχώρησαν από το ξενοδοχείο, τον Σεπτέμβριο του 2012, φέρονται να χρωστούσαν 8.000 ευρώ από μίσθια και την εγγύηση που έπρεπε να καταβάλουν. Το ζεύγος των ιδιοκτητών του καταλύματος μήνυσαν τότε τους δύο επιχειρηματίες, που εκπροσωπήθηκαν χθες από συνήγορο υπεράσπισης στο δικαστήριο και ο οποίος υποστήριξε πως η διαφορά είναι αστική και όχι ποινική υπόθεση.
Η ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το