Ελλάδα

Εύβοια: Θρήνος για τους δύο νεαρούς που χάθηκαν σε τροχαίο – Κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου (βίντεο και φωτογραφίες)

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Εύβοια μετά την τραγική είδηση της απώλειας δύο νεαρών φίλων σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου – Κολοβρέχτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 6.30 χθες το απόγευμα ένα λευκό αυτοκίνητο Mercedes με οδηγό έναν 68χρονο Διευθυντή Παθολογική σε Νοσοκομείο της Αθήνας, κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Ψαχνά, όταν άρχισε να κάνει προσπεράσεις σε οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του. Όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί η μοιραία σύγκρουση, χτύπησε ακόμη δύο και κατέληξε να παρασύρει το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος Βαγγέλης Μανιφάβας από τα Ψαχνά και ο 17χρονος Σταύρος Στουπής από την Νέα Αρτάκη, καθώς πέρασε την διπλή διαχωριστική γραμμή και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

 

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τους δύο νεαρούς, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από αρκετές τούμπες που έκανε το όχημα.

Στο σημείο, λίγο μετά τις 7 έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε εσπευσμένα τον οδηγό σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου.

Για αρκετή ώρα δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα στο σημείο, όπου άμεσα κατέφθασαν περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, του Α.Τ. Διρφύων Μεσσαπίων, Εθελοντές και Πυροσβεστικά οχήματα.

Ο 19χρονος ήταν γιος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ Διρφύων Μεσσαπίων. Πατριός του 17χρονου από την Νέα Αρτάκη είναι επίσης αστυνομικός που υπηρετεί στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλιά του.

protothema

Share
Ετικέτες: Εύβοιατροχαίο

Πρόσφατα άρθρα

ΔΡΟΜΟΛΕΓΩΝΤΑΣ – Ένα γράμμα προς το σύστημα (τα τέλη πληρωμένα)

του Βασίλη Καλλία, παιδαγωγού κυκλοφορίας, εκπαιδευτή οδηγών Αγαπητό σύστημα για να πεινάσω, να κρυώσω και…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ενδιαφέρον για εξοχικά στην Ελλάδα

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, πολιτικού μηχανικού - κατασκευαστή PKK Constructions Ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση παρατηρείται στη…

3 Δεκεμβρίου 2023

Συνεισφέροντας στην Ισότητα: Κοινωνική δράση κατά της βίας εις βάρος των γυναικών στον 21ο αιώνα

Της Ράνιας Γάτου, ποιήτριας, δοκιμιογράφου, εικαστικού Επισημαίνοντας την επικαιρότητα και τη σοβαρότητα του θέματος, η…

3 Δεκεμβρίου 2023

Έχασε 1-0 από την ΑΕΛ η Νίκη που «φωνάζει» για γκολ του Κάσσου που δεν μέτρησε

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα υπέστη η Νίκη, η οποία έχασε 1-0 από την ΑΕΛ στο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Βιβλία που ξεχώρισαν:- Επιλογή από τη βιβλιοπαραγωγή των τελευταίων μηνών

Του Βασίλη Κουτσιαρή, συγγραφέα παιδικών βιβλίων  Α’ ΜΕΡΟΣ Τους τελευταίους μήνες κυκλοφόρησαν πολύ όμορφα εικονογραφημένα…

3 Δεκεμβρίου 2023

Mo Skillz: Πέθανε ο γνωστός ράπερ σε ηλικία 38 ετών

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 38 ετών, άφησε ο γνωστός ράπερ Mo Skillz. Σύμφωνα…

3 Δεκεμβρίου 2023