Ελλάδα

Εύβοια: Μηχανικοί επιδιορθώνουν δωρεάν τα αυτοκίνητα πληγέντων από τις πλημμύρες

Τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία στην Εύβοια, ανακατασκευάζουν αφιλοκερδώς εθελοντές μηχανικοί.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «…από τις έξι» μίλησε ο Βασίλης Παπανικήτας, εθελοντής μηχανικός. Αυτή τη στιγμή τέσσερις μηχανικοί, έχουν ήδη επισκευάσει εννιά αυτοκίνητα που έπαθαν ζημιές από τις πλημμύρες στην Εύβοια και έχουν ξεκινήσει την επιδιόρθωση άλλων δύο.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπανικήτας «το πρόβλημα είναι ο χρόνος, ο οποίος είναι περιορισμένος λόγω φόρτου εργασίας γεγονός που δυσκολεύει την μετακίνηση στην Εύβοια για την κατασκευή των αυτοκινήτων, για αυτό προσπαθώ να φέρνω ένα – ένα τα αυτοκίνητα με γερανό στην Αθήνα και να τα δουλεύω εδώ».

Ο ίδιος εργάζεται στην Νέα Ερυθραία και μετά το πέρας της εργασίας του μεταβαίνει στην Εύβοια για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα έξοδα , καθώς όχι μόνο δεν πληρώνεται για την προσωπική του εργασία, αλλά ούτε και για τη μεταφορά των οχημάτων και τα ανταλλακτικά τους. Είπε όμως ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που τον βοηθούν σε αυτό το εγχείρημα.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το