Τοπικά

Ευχές στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων 2018 και απευθυνόμενο προς τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, αναφέρει:

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους εσάς τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, ίσως και ως αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Άλλωστε οι εξετάσεις αλλά και οι ευκαιρίες, θα είναι πολλές. Είτε επιτύχετε όμως είτε όχι, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι οι πανελλήνιες είναι απλά μία στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη»! Τα επόμενα χρόνια, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Ως γονείς, είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο των εξετάσεων, αλλά όλης σας της ζωής. Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας. Τέλος, θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διαδικασία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το