Αθλητισμός

Ευχαριστίες του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την ομάδα και το τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα το τμήμα ευχαριστεί για την υποστήριξη στα 1α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης, την εταιρεία ΜΕΤΚΑ (όμιλος Μυτιληναίος) και τον διευθυντή κ. Οικονόμου Γεώργιο, την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, το τσιπουράδικο ΑΣΤΕΡΙΑΣ, το κατάστημα ειδών κολύμβησης HUMUHUMU, καθώς και την ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και τον κ. Ηλιόπουλο Βασίλειο.

Την εταιρεία ΧΟΥΤΟΣ catering, στην υποστήριξη προπονητικής προετοιμασίας.

Τις εταιρείες REAL PET, ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ (είδη πυροπροστασίας), ΜOUNTAIN ESCAPES Canyoning, και το ψητοπωλείο ΨΗΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ για την υποστήριξη σε υλικά του τμήματος.

Το πολυιατρείο ΦΡΟΝΤΙΔΑ για την υγειονομική υποστήριξη των αθλητών μας.

Τα γυμναστήρια GYM WAY για την γυμναστηριακή υποστήριξη προπονητικά των αθλητών μας.

Το ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, για την παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και την διεξαγωγή της διοργάνωσης, 1α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης.

Την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας) και την αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα, για την υποστήριξη και την συνδιοργάνωση στα 1α Νικητήρια Τεχνικής κολύμβησης.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη συνδρομή σας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να στηρίζουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο τον αθλητισμό της πόλης μας. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθεια μας και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά με σχέδιο και αποφασιστικότητα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το