Τοπικά

Εξυπηρετείται πλήρως ο ευάλωτος πληθυσμός του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η διευρυμένη δομή του «Βοήθεια στο Σπίτι»,  στο πλαίσιο εξυπηρέτησης όλο και περισσότερων πολιτών λόγω της πανδημίας covid -19, κατάφερε μέσα σε αυτό το διάστημα, σε λιγότερο από ένα μήνα (από 23 Μαρτίου) να εξυπηρετήσει τον ευάλωτο πληθυσμό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.


Δημιουργήθηκε προσωρινή δομή με προσωπικό του Νομικού προσώπου για καθημερινή σίτιση οικογενειών και μοναχικών ατόμων (σύνολο 39), καθώς και μέσω της ανταπόκρισης και προσφοράς τροφίμων από επαγγελματίες, συλλόγους και ιδιώτες να μοιρασθούν σε 85 ανάλογες οικονομικά αδύνατες οικογένειες.
Το προσωπικό του Βοήθεια, καθώς και οι υπάλληλοι των ΚΔΑΠ και του Κέντρου Κοινότητας, κάθε ομάδα από το δικό της ρόλο προσπάθησαν με ζήλο να καταφέρουν το καλύτερο για τους δημότες συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των μετακινήσεων τους αναλαμβάνοντας τη συνταγογράφηση μέσω του Κέντρου Υγείας και των περιφερειακών ιατρείων.


Οι υπάλληλοι του Κέντρου κοινότητας στηρίζουν όσους χρειαστεί ψυχολογικά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα η τηλεφωνική γραμμή 2425023794 θα είναι ανοιχτή για όποιο χρειαστεί.
Μετά το Πάσχα θα ενημερωθούν τηλεφωνικά οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ για τη διανομή των τροφίμων η οποία θα γίνει από τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι» κατ’ οίκον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το