Τοπικά

Εξόρμηση από την τροχαία και το δήμο Βόλου για το παράνομο παρκάρισμα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε συνεργασία της Τροχαίας Βόλου και της Δημοτικής Αστυνομίας, “με την επίβλεψη του ίδιου του Δημάρχου Βόλου” εξόρμηση κατά του παράνομου παρκαρίσματος.

Ο Α.  Μπέος σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση “υπογράμμισε ότι πλέον οι έλεγχοι θα γίνονται εντατικά και σε καθημερινά βάση προκειμένου να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η πόλη και να καταστεί λειτουργική. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάος – τόνισε ο Δήμαρχος – που προκαλούν δυστυχώς οδηγοί που δεν αγαπούν την πόλη, δεν συμμορφώνονται και παρκάρουν όπου θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν κανένα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της εκτός ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων από φορτηγά, ζήτησε την τήρηση του ωραρίου μέχρι τις 10 το πρωί που προβλέπει ρητά η κανονιστική διάταξη του Δήμου και ζήτησε τη συνεργασία γι αυτό και των επιχειρηματιών – καταστηματαρχών.

Τέλος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος, υπογράμμισε ότι θεαματική βελτίωση της κατάστασης στο θέμα της στάθμευσης αναμένεται να προκύψει από την ολοκλήρωση του νέου πάρκινγκ της Φιλελλήνων, που αναμένεται μέχρι τον προσεχή Μάρτιο, ενώ μπαίνει ξανά στο τραπέζι το θέμα της παραχώρησης από τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου του οικοπέδου της Κ. Καρτάλη – παραλίας και Ιάσονος και έκτασης του ΟΣΕ, ώστε να αξιοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης προς όφελος της πόλης.

Τέλος απέκλεισε χαριστικές συμπεριφορές με την ακύρωση κλήσεων για παράνομη στάθμευση. Πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι, με πρώτο και μένα που “τρώω’ αρκετές κλήσεις για παράνομη στάθμευση”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το