Ελλάδα

Εξώδικο της χήρας Μαυρίκου στην ΕΛΑΣ

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του που έπιασε φωτιά κινούμενο στην Αττική οδό, η σύζυγός του βγάζει κραυγή διαμαρτυρίας. Η Ευαγγελία Συρίγου ζητά εκφράζει έντονα παράπονα για το ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του δυστυχήματος, στέλνοντας εξώδικο προς το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής της ΓΑΔΑ.
Στο εξώδικό της η χήρα του Παναγιώτη Μαυρίκου σημειώνει μεταξύ άλλων: ”Ενώ η έρευνα ξεκίνησε πριν από ένα έτος, δεν έχει εκδοθεί το πόρισμα της ανατεθείσας από την υπηρεσία σας σε εργοδηγό-μηχανολόγο πραγματογνωμοσύνης… Διαμαρτύρομαι για την τεράστια καθυστέρηση και σας προσκαλώ όπως με ενημερώσετε για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα το πόρισμα της εγκληματολογικής έρευνας για τις συνθήκες επέλευσης του θανάτου του συζύγου μου”

Κούγιας: Προκλητικό αυτό που γίνεται

Ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εφημερίδα Real News και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι προκλητικό το να μην έχει υπάρξει ακόμα πρόοδος στην υπόθεση ανός ατόμου που απασχόλησε τόσο τα ΜΜΕ λόγω της φερόμενης εμπλοκής του σε κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

”Η οικογένειά του και εγώ εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και έχουμε κάθε δικαίωμα να σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και αυτό της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το