Τοπικά

Εξηγήσεις του Δήμου Αλμυρού για το τραυματισμένο αδέσποτο στον ΣΕΑ της περιοχής

Βιαστική και άδικη χαρακτηρίζει η δημοτική αρχή Αλμυρού την κριτική που δέχθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ένα τραυματισμένο αδέσποτο στον ΣΕΑ Αλμυρού. Το θέμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.zoosos.gr, με φιλόζωους να καταγγέλλουν τον Δήμο για αδιαφορία.

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλμυρού εξηγεί:

Μόλις χθες, Κυριακή 13/12 ενημερώθηκε ο αρμόδιος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αλμυρού Αναστάσιος Δεληζήσης για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σήμερα Δευτέρα 14/12, το ζώο βρίσκεται ήδη στον συμβεβλημένο με την Υπηρεσία μας κτηνίατρο, όπου και του παρέχεται η απαραίτητη υγειονομική φροντίδα και μέριμνα προς ανάταξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Θα θέλαμε απλώς να επισημάνουμε πως πριν από την οποιαδήποτε βιαστική “καταγγελία” των αρμόδιων υπηρεσιών, καλό είναι να υπάρχει προσπάθεια επικοινωνίας και συνεννόησης με αυτές, προς επίλυση του – οποιουδήποτε- προβλήματος και όχι “ελαφρά τη καρδία” να προβαίνει κανείς σε δημοσιεύσεις στα ΜΚΔ , τα οποία δεν μπορούν -και δεν πρέπει- σε καμία περίπτωση να υποκαθιστούν τις λειτουργίες τόσο των υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων δημοτών, όσο και των υπηρεσιών προς τις οποίες οφείλουν αυτοί να απευθύνονται.

Κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες άρθρωσης αντιπολιτευτικού λόγου, με την ευχή όμως να περιορίζεται αυτός σε πραγματικές και υπαρκτές περιπτώσεις.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το