Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Δέκα νέα πρόσωπα περιέγραψε η 12χρονη – Επόμενο βήμα η ταυτοποίηση από την ΕΛΑΣ

Νέες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του Κολωνού, καθώς η 12χρονη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας περιέγραψε δέκα νέα πρόσωπα και οι Αρχές τώρα καλούνται να τα ταυτοποιήσουν. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, οι Αρχές λαμβάνουν νέα ώθηση, καθώς καλούνται άμεσα να εντοπίσουν τους άνδρες και να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Κλιμάκιο του Ανηλίκων μετέβη εκτός Αττικής προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει.

«Η 12χρονη κατέθεσε σαν κατηγορούμενη» – Τι κατήγγειλε η οικογένειά της

Yπενθυμίζεται ότι αντιδράσεις αλλά και παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η επίθεση αγνώστου στο σπίτι όπου διαμένει φιλοξενούμενη η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Τι καταγγέλλει η οικογένεια

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA η οικογένειά της καταγγέλλει, πως το παιδί κατέθεσε με τρόπο που παρέπεμπε σε κατηγορούμενο και κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού.

Η οικογένεια της 12χρονης, αναφέρεται σε ένα περιστατικό με την ομάδα ΟΠΚΕ που σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας όταν το παιδί επέστρεφε στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. Επίσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος φωτογράφιζε την ανήλικη και τον αδερφό της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ έχουν δώσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Η 12χρονη με νέο αίτημά της ζητά να καταθέσει εκ νέου, κάτι που είχε απορριφθεί την προηγούμενη φορά ωστόσο πλέον η διαδικασία δρομολογείται και πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να κληθεί σε κατάθεση.Ύστερα από το νέο περιστατικό, το 12χρονο κορίτσι αλλά και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το