Τοπικά

Εξελίξεις για τα επεισόδια στο Δημαρχείο του Βόλου: Προκαταρκτική της εισαγγελίας μετά τη μήνυση του Ν. Κανελλή εις βάρος του Γ. Μουλά

Μήνυση κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά κατέθεσε χθες στις 11:30 το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής. Ο κ. Κανελλής κατηγορεί τον κ. Μουλά για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.
Με αφορμή τη μήνυση του κ. Κανελλή η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παράγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία ανατέθηκε σε πταισματοδίκη, για να διερευνηθούν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου, για όσα συνέβησαν στο δημαρχείο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό, ο Γ. Μουλάς κατέθεσε μήνυση κατά του Ν. Κανελλή ο οποίος σε ένα πρωτοφανές για τα χρονικά του Βόλου γεγονός, συνελήφθη μέσα στο δημαρχείο την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο. Ο Νίκος Κανελλής χαρακτηρίστηκε «υποκινητής επεισοδίων» παρότι δεν εμφανίζεται σε κανένα βίντεο να μετέχει σε αυτά, σε αντίθεση με τα πρόσωπα που χαρακτηρίστηκαν «μπράβοι και προστάτες της δημοτικής αρχής», με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τμήμα ένας από αυτούς. Ο κ. Κανελλής κατέθεσε μήνυση κατά του Γ. Μουλά για όπως θα πράξουν και τα μέλη της Κίνησης για το Νερό Φραγκουδάκης και Γαλανόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το