Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση από την Ακαδημία «Άτλας» σε αγώνες στίβου που έγιναν στη Λάρισα

Ένας ακόμη αγώνας, μια ακόμη εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Σ. «Άτλας», έγινε στη Λάρισα στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Σδράγκα. Η Ακαδημία αγωνίστηκε με πολλά από τα παιδιά της που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη αυτού του παιδιού, ο οποίος υπήρξε κατά γενική ομολογία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού στίβου. Πολλά μετάλλια, πολλά και σημαντικά ρεκόρ ήταν η συγκομιδή, αλλά πάνω απ’ όλα η χαρά να κάνεις αυτό που αγαπάς τόσο πολύ. Συγκεκριμένα :

Η Κατερίνα Βέργου ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική. Έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας της με τέσσερα άλματα πάνω από 6 μέτρα και δυο πολύ μεγάλα άκυρα. Έτσι με επίδοση 6,11μ.. πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Η Κατερίνα Βέργου με τον προπονητή Ηλία Κορώνα

Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου με 22,85 επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, πήρε την τρίτη θέση στα 200μ. των ανδρών.
Η Ανδριάνα Καυκούλα κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 16,54 έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα των 100μ. με εμπόδια κορασίδων.
Η Αναστασία Καυκούλα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 10,80 πήρε την 2η θέση και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Χαϊδεμένη Μπατσκίνη έκανε ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος με 4,97 και με το πρόσφατο ρεκόρ της στο άλμα τριπλούν έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Γκλαντιολα Πάσα στο επίπονο αγώνισμα των 300μ. με εμπόδια κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 54,08 πήρε την 3η θέση.
Ο Παναγιώτης Σκαρβέλης με ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων
Ο Αθανάσιος Γεραμπίνης στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε 4ος με επίδοση 43,38 πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πάντα σε επιδόσεις πολύ καλές.
Η Νικολέττα Γκαγιάννη με πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ (21,12) και επίδοση πολύ κοντά στο όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε την 5η θέση στο αγώνισμα των 150 μέτρων Παγκορασίδων.
Η Κωνσταντίνα Ζάκι κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 15,15 στο αγώνισμα των 80μ. Με εμπόδια άφησε παρακαταθήκη πως στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί στο Πένταθλο θα τα πάει καταπληκτικά.
Τέλος, η Ελένη Βιδούρη  με χρυσό μετάλλιο στα 6ομ. εμπόδια με καταπληκτική επίδοση 10,61 έδειξε για άλλη μια φορά το πολύπλευρο ταλέντο της και ο Γιώργος Γκαγιάννης με ατομικό ρεκόρ στα άλμα σε μήκος και επίδοση 4,60 πήρε την 4η θέση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το