Αθλητισμός

Ετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αγώνας της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ είναι αυτός που θα γίνει αύριο στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Αγίας Άννας. Οι δύο ομάδες είναι οι διεκδικήτριες του τίτλου και θα δώσουν μεγάλη μάχη για το «τρίποντο» με τον Ολυμπιακό να έχει στο πλευρό του χιλιάδες φιλάθλων.

Ο Ολυμπιακός -που ούτως ή άλλως είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας- προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα με 61 πόντους, ενώ η Αγία Άννα ακολουθεί με 59. Θεωρητικά ακόμη και η ισοπαλία τον ευνοεί αφού θα παραμείνει μόνος πρώτος και ενώ θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο τη νίκη. Θέλουν να «κλειδώσουν» από τώρα τον τίτλο, ώστε να αρχίζουν να σκέφτονται τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Εξάλλου, αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Δεν της αρκεί να πάρει το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, αφού εκείνο που έχει σημασία γι’ αυτήν είναι η επιστροφή της στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Επιπλέον κίνητρο για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά το αυριανό ματς, είναι το γεγονός ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι του α’ γύρου είχε γνωρίσει την μοναδική του ήττα (1-0 με το γκολ του Παπαδημητρίου), οπότε θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του με μία δική του νίκη στον β’ γύρο και σε αγώνα στον οποίο θα τον στηρίξουν χιλιάδες φίλαθλοι. Στις τάξεις τους η κινητοποίηση είναι τεράστια, ενώ το γεγονός ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 3.30 μ.μ. και όχι στις 3 μ.μ. σίγουρα βοηθά και εκείνους που εργάζονται αύριο ώστε να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του ΕΑΚ.

Κίνητρο για δυναμική παρουσία έχουν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αφού στον πρώτο γύρο τους απαγορεύτηκε να ενισχύσουν την ομάδα τους με μία αμφιλεγόμενη απόφαση να γίνει εκείνος ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών στη Νεάπολη.

Ο Στέλιος Αρσένος φαίνεται να έχει έτοιμα τα πλάνα του για τον αγώνα και δουλεύει στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές πάνω σε αυτά. Φυσικά το ίδιο κάνει και ο Δημήτρης Φραγκούλης με τους παίκτες της Αγίας Άννας, μίας ομάδας που φυσικά δεν θα κατέβει στο ΕΑΚ για… τουρισμό, αλλά για να διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην Αγία Άννα θέλουν τον τίτλο, ο οποίος τους ξεφεύγει την τελευταία διετία στις λεπτομέρειες, οπότε αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου – «Άνοιξε το Τριώδιο, ήρθε κι η Αποκριά»

  Ένα επίκαιρο μουσειοπαιδαγωγικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιεί σ’ αυτό το διάστημα το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου…

15 Μαρτίου 2024

Ανασύνταξη δυνάμεων στη Νίκη

Η Νίκη δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο της…

15 Μαρτίου 2024

ΚΔΑΠ – ΚΕΠΕ Αριστοτέλειο – Ρομποτική FLL – αφορμή για έναν καλύτερο κόσμο

  Υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια της ζωής που μας καθορίζουν τόσο ως προσωπικότητες, όσο και…

15 Μαρτίου 2024

Απαγορευτικό στους φίλους του Βόλου για την Τρίπολη

Για την Τρίπολη αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον…

15 Μαρτίου 2024

«Καμπανάκι» κτηματομεσιτών για αγοραπωλησίες – Κινδυνεύουν με ακύρωση εκατοντάδες συμβόλαια

  Με ακύρωση κινδυνεύουν εκατοντάδες συμβόλαια για αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς, όπως αναφέρουν κτηματομεσίτες της Μαγνησίας,…

15 Μαρτίου 2024

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τροφοσυλλέκτης» του Αλέξανδρου Ψυχούλη – Συνταγές με την έμπνευση του πατέρα

  Παρουσιάστηκε χθες στο πατάρι του βιβλιοπωλείου «Ήλιος», το βιβλίο «Τροφοσυλλέκτης» του Αλέξανδρου Ψυχούλη, σε…

15 Μαρτίου 2024