Αθλητισμός

Απαγορευτικό στους φίλους του Βόλου για την Τρίπολη

Για την Τρίπολη αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ.

Ο λόγος είναι πως το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν λειτουργεί πλήρως και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο νέος αθλητικός νόμος, κάτι που έφερε και την απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
Να τονίσουμε, ότι τα γήπεδα, στα οποία πρόκειται να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ (στάδιο Καισαριανής, δημοτικό στάδιο Περιστερίου και γήπεδο Παναιτωλικού), ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής με σύννομη λειτουργία των καμερών.

Ο Βόλος έχει μπροστά του επτά «τελικούς», προκειμένου να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και θα είναι πολύ σημαντικό για το βολιώτικο συγκρότημα να καταφέρει να ξεκινήσει με νίκη στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Ο Χρήστος Κόντης μετρά επιστροφές παικτών, καθώς εξέτισαν την ποινή τους βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Άλχο, Καλογερόπουλος, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης και Γκαρσία. Θα απουσιάσει ο Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Ο Χρήστος Κόντης δούλεψε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις, που έχουν να κάνουν τόσο με την ανασταλτική λειτουργία, όσο και την επιθετική ανάπτυξη, προκειμένου ο Βόλος να παρουσιαστεί καλύτερος σε άμυνα και επίθεση στα πλέι άουτ.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η 2η αγωνιστική των πλέι άουτ θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρίου (ο Βόλος θα φιλοξενήσει την Κηφισιά), καθώς θα υπάρξει διακοπή μιας εβδομάδας, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων, τη στιγμή που αρκετοί παίκτες ομάδων που αγωνίζονται στα πλέι άουτ έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με τη Λευκορωσία στις 22 Μαρτίου και την Ανδόρα στις 26/3 για τα προκριματικά του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Κ21 2025. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων είναι και δύο παίκτες του Βόλου και συγκεκριμένα οι Φώτης Κίτσος και Αλέξανδρος Καλογερόπουλος.

Share
Ετικέτες: ΠΑΕ Βόλος

Πρόσφατα άρθρα

«Καμπανάκι» κτηματομεσιτών για αγοραπωλησίες – Κινδυνεύουν με ακύρωση εκατοντάδες συμβόλαια

  Με ακύρωση κινδυνεύουν εκατοντάδες συμβόλαια για αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς, όπως αναφέρουν κτηματομεσίτες της Μαγνησίας,…

15 Μαρτίου 2024

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τροφοσυλλέκτης» του Αλέξανδρου Ψυχούλη – Συνταγές με την έμπνευση του πατέρα

  Παρουσιάστηκε χθες στο πατάρι του βιβλιοπωλείου «Ήλιος», το βιβλίο «Τροφοσυλλέκτης» του Αλέξανδρου Ψυχούλη, σε…

15 Μαρτίου 2024

Στον Βόλο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Στα πλαίσια της σημερινής επίσκεψης του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Βόλο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση…

15 Μαρτίου 2024

Νοσοκομείο Βόλου – Μόλις σε 36 λεπτά ο μέσος χρόνος απόκρισης Βιοχημικού

  Μόλις στα 36 λεπτά είναι ο μέσος χρόνος απόκρισης για τη διενέργεια των εξετάσεων…

15 Μαρτίου 2024

Πλήρες μέλος στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

  Στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες ως πλήρες μέλος θα συμμετέχει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου,…

15 Μαρτίου 2024

Ιδρύθηκε στον Βόλο το τμήμα «Θυγατέρες της Πηνελόπης» της οικογένειας AHEPA

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ένα νέο γυναικείο τμήμα «Daughters of Penelope»…

15 Μαρτίου 2024