Τοπικά

Εθελοντική αιμοδοσία από τους αστυνομικούς της Μαγνησίας για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Στον χώρο του αστυνομικού μεγάρου είχε σταθμεύσει από νωρίς κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου και δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν να συμβάλουν στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διαθέτει η τοπική αστυνομία και τη διαχειρίζεται σε συνεργασία με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας πραγματοποίησε τετραήμερο προσφοράς αίματος με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος. Οι ποσότητες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν οι μισές για τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και οι υπόλοιπες θα ενισχύσουν την τράπεζα αίματος.

Στο μεταξύ, σήμερα στο 3ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Βόλου, αστυνομικοί έκαναν διαλέξεις στους μαθητές για την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο, για την οδική ασφάλεια και για την αποφυγή χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Στο 8ο Γυμνάσιο και στο 8ο Λύκειο, εκτός από τις διαλέξεις, έγινε και επίδειξη των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το