Κόσμος

Εσεξ: Αδέρφια καταζητούνται για το φορτηγό με τους 39 νεκρούς

Δύο ακόμη άτομα ψάχνει η αστυνομία του Έσεξ για το φορτηγό με τα 39 πτώματα. Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσεξ, τα αδέρφια Ρόναν (34 ετών) και Κρίστοφερ Χιουζ (40 ετών) από τη Βόρεια Ιρλανδία αναζητούν οι Αρχές, καθώς αυτά τα άτομα θεωρούνται ύποπτα για τις δολοφονίες και το δουλεμπόριο.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους και ερευνούν τα πάντα για να καταλήξουν σε όλους τους υπαίτιους. Πάντως, πριν από λίγες ημέρες, κάποιοι εκ των συλληφθέντων είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Την ίδια ώρα, οι οικογένειες των θυμάτων δεν μπορούν να πιστέψουν για ποιο λόγο έχασαν τους ανθρώπους τους.

Την ίδια ώρα, μέλος «παγκόσμιου κυκλώματος» που είναι υπεύθυνο για τη διακίνηση «μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών στο Ηνωμένο Βασίλειο» θεωρείται ο οδηγός που οδήγησε στο θάνατο 39 ανθρώπους στο Έσεξ.
Τη διαπίστωση αυτή έκανε η Δημόσια Κατήγορος στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την εμφάνιση του 25χρονου ενώπιον των βρετανικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση διακίνησης και θανάτου των 39 ανθρώπων στην καρότσα φορτηγού στο Έσεξ, την περασμένη Τετάρτη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το