Αθλητισμός

Ερυθρόλευκη «εκστρατεία» την Κυριακή στη Βέροια – Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό «παρών»

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου μετά τη νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τον Ασπρόπυργο. Όμως το πρωτάθλημα συνεχίζεται και την Κυριακή η ομάδα δίνει κομβικής σημασίας παιχνίδι στη Βέροια. Οι φίλοι της ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» και δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε ως «εκστρατεία» την εκδρομή τους στην πόλη της Ημαθίας.

Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός σάρωσε με «τεσσάρα» τον Ασπρόπυργο και μείωσε την απόσταση από τη 2η προνομιούχο θέση στους δύο βαθμούς. Εκεί βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο Ιωνικός και ο επόμενος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», που είναι η Βέροια.
Το ματς στην πόλη της Ημαθίας την ερχόμενη Κυριακή είναι καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει την αντίπαλό του, αλλά και για να πάρει ρεβάνς για την ήττα του α’ γύρου. Τότε η Βέροια είχε επικρατήσει με 2-0 των «ερυθρολεύκων», που έπαιζαν ως… γηπεδούχοι στη Φιλιππούπολη της Λάρισας.
Βέβαια, εκείνος ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τη τωρινή ομάδα, που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έδειξε κόντρα στον Ασπρόπυργο. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με αυτοπεποίθηση και δείχνουν ικανοί να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία, είτε παίζουν εντός, είτε εκτός έδρας.

Την Κυριακή θα επιδιώξουν να «αλώσουν» τη Βέροια και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν τη συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων. Στις τάξεις των οπαδών (οργανωμένων και μη) υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, παρότι το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό.
Αρκετοί θα ταξιδέψουν με δικά τους μέσα, ενώ εκδρομή διοργανώνει και το Austrian Boys Club, που εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Εκδρομή από τα παλιά διοργανώνει ο σύνδεσμος μας την Κυριακή για την πόλη της Βέροιας. Κοκκινίζουμε ακόμα ένα πέταλο και είμαστε εμείς που με τον τρόπο μας θα φέρουμε την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όλοι στην Βέροια λοιπόν την Κυριακή. Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται ακόμα πιο πολύ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126 (12.00 – 21.00), καθώς και με μήνυμα στην σελίδα μας. Τιμή εκδρομής: 12 ευρώ. Ώρα αναχώρησης στις 10.00 από το πάρκο στην Νέα Δημητριάδα. Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ…».

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό
Την επιβολή προστίμων σε Ολυμπιακό Βόλου και Ιωνικό για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα τους μεταξύ τους παιχνιδιού αποφάσισε χθες ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ. Η ανακοίνωση:
«Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας επιβάλει στις ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, χρηματική ποινή ύψους χιλίων διακοσίων πενήντα (1.250) ευρώ και ΠΑΕ Α.Ο. Ιωνικός 1965, χρηματική ποινή ύψους (χιλίων διακοσίων πενήντα) 1.250 ευρώ (μεταξύ τους αγώνας, 9η αγωνιστική)».

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών, η οποία καθεμιά κοστίζει 30 ευρώ. Όλες οι λεπτομέρειες υπάρχουν στην κάτωθι ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να γίνουν συμμέτοχοι σ’ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.
Για τον σκοπό αυτό, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού Βόλου δηλαδή, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμα τους στην αύξηση.
Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.
Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αύξησης έχει δημιουργηθεί επταμελής επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο και μέλη τους κ.κ. Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Μουρτζίνο, Αλέξανδρο Μεταφτσή, Δημήτριο Πέγιο, Γιάννη Θεοδωρίδη (ως πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων. Η επταμελής επιτροπή θα συνδράμει στην προσπάθεια των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Ήρθε η ώρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Νίκη για την ομάδα Κ17
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Φούτμπολ Λιγκ ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 την Τρίγλια, την οποία «γκρέμισε» από την κορυφή του 2ου ομίλου. Μάλιστα, η ομάδα της Χαλκιδικής υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις σερί νίκες. Όσο για τους «ερυθρόλευκους», ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι πόντους, μετρώντας πλέον δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους.
Για την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες Κ17 του Ολυμπιακού και της Νίκης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οικογενειακός φίλος της 17χρονης: Δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτοκτονία, ίσως κρύβονται κι άλλα πράγματα

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία στον Μοχό της Κρήτης μετά την άρνηση του Μητροπολίτη Πέτρας…

26 Μαΐου 2024

Ημερίδα για τα έργα της Άλκης Ζέης και της Ζωρζ Σαρί

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και το τμήμα Σχολικών δραστηριοτήτων, σε…

26 Μαΐου 2024

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της Qatar Airways ύστερα από αναταράξεις

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από νέο περιστατικό με αναταράξεις. Αυτή την φορά, πτήση της Qatar…

26 Μαΐου 2024

Ιερέας δάγκωσε γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει – Η ιστορία πίσω από το απίστευτο περιστατικό

Έναν ιερέα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο συλληφθείς φέρεται να δάγκωσε…

26 Μαΐου 2024

Οργή για την απόφαση της Μητρόπολης να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Οργισμένη είναι η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, η οποία πέθανε έπειτα από…

26 Μαΐου 2024

Άνδρας με μηχανάκι έχασε τον έλεγχο και τραυματίστηκε έξω από τον Βρυότοπο

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σήμερα, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, έξω από τον Βρυότοπο του Δήμου…

26 Μαΐου 2024