Τοπικά

Έργα αγροτικής οδοποιίας 2.595.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου προχωρεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποκατάσταση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε 8 χωριά του Δήμου, με έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.595.000 ευρώ που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».
«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Πατή Κουτσάφτη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες υλοποιούμε ένα έργο ουσίας που στηρίζει τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, γιατί χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει δημιουργία, δεν υπάρχει ύπαιθρος» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
«Με ολοκληρωμένο σχέδιο και στρατηγική, έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, συμβάλλουμε στην ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, στη βελτίωση της προσβασιμότητας στις καλλιέργειες και στη μείωση του κόστους παραγωγής που αντανακλά άμεσα στο αγροτικό εισόδημα» προσθέτει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Οι δρόμοι όπου θα γίνουν οι παρεμβάσεις
Στη Δημοτική Ενότητα Ζαγοράς
Ζαγορά: Τμήμα από Άγιο Κωνσταντίνο προς παραλία Ανάληψης – Τμήμα από Κλειστό Γήπεδο Ζαγοράς έως Άθωνα – Τμήμα αγροτικής οδού από τα όρια του Οικισμού Ζαγοράς έως την περιοχή Περαχώρα.
Πουρί: Τμήμα από όριο Οικισμού έως περιοχή Στροφή Αγ. Μαρίνα.
Μακρυράχη: Τμήμα από Δημοτική οδό Μακρυράχης – Χορευτού έως περιοχή μεταξύ Μπάνακα και Αγίων Σαράντα.
Στη Δημοτική Ενότητα Μουρεσίου
Ανήλιο: Τμήμα αγροτικού δρόμου από διασταύρωση δρόμου Ανήλιου – Πλάκας Αγ. Ιωάννη προς Παναγία Φανερωμένη.
Μούρεσι: Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή Μπαλέικα – Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή θερμοκήπια Καραγιάννη – Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή Αγία Παρασκευή – Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή Σταυρός – Μούρεσι.
Αλώνι: Τμήμα αγροτικού δρόμου στα όρια του Οικισμού.
Τσαγκαράδα: Τμήμα αγροτικού δρόμου από την διασταύρωση του Εθνικού δικτύου στην περιοχή Αγία Παρασκευή προς την περιοχή Άθωνα.
Ξουρίχτι: Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή Λιμνιώνα από το σημείο του κτήματος Καρασταμάτη έως την παραλία του Λιμνιώνα.
Κισσός: Τμήμα αγροτικού δρόμου στα όρια του Οικισμού – Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή Νταιμάκι – Τμήμα αγροτικού δρόμου στην περιοχή Προφήτης Ηλίας – Πλατάνια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το