Ελλάδα

Έρευνες για τον νεκρό αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη: «Το παιδί μου το φάγανε» – Ξεσπά η μητέρα του

Ξεσπά η μητέρα του αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη. «Το παιδί μου το φάγανε», λέει η ίδια στον Alpha.
Η μητέρα του Αρχιμανδρίτη, που ζει με τον άλλο γιο της στο Άργος, απορρίπτει την εκδοχή της αυτοκτονίας λέγοντας ότι «το παιδί μου ποτέ δεν θα το έκανε αυτό».

Σε δηλώσεις της περιέγραψε ότι είχαν δύο ημέρες να μιλήσουν στο τηλέφωνο, γεγονός που την ανησύχησε. «Πέρασαν δύο ημέρες και δεν με είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα στην εκκλησία αλλά την πρώτη ημέρα λέω ότι μπορεί να έχει πάει σε κάποιο μνημόσυνο. Δεν έπιανε το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες δεν τον έβρισκαν. Την άλλη ημέρα κάναμε ένα τραπέζι γιατί γιόρταζε το παιδί μου το άλλο και με έτρωγαν τα φίδια. Από τα πολλά κάτι υποψιαστήκαμε», είπε.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι τον εντόπισε νεκρό «μία γυναίκα που καθαρίζει με τον γιο της. Πήραμε τον γιο της τηλέφωνο γιατί τον βοηθούσε, τον είχε σαν δεξί του χέρι».

Πιστοί της ενορίας του κάνουν λόγο για έναν καλό άνθρωπο που βοηθούσε τους πάντες και δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατό του. «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε», λέει μια γυναίκα που τον ήξερε.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει να εξιχνιάσει το «μυστήριο» με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν μώλωπες και αίμα γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στο να ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης του σπιτιού του Αρχιμανδρίτη που λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου. Σε κάθε περίπτωση «φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να «πέσει» με τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι αστυνομικές Αρχές, πάντως, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζουν την έρευνα για να βρουν αν υπήρχε κάποιος με κίνητρο να σκοτώσει τον 52χρονο ή κάποιος που είχε διένεξη μαζί του. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές ειδοποίησαν τον αδελφό και τη μητέρα του άνδρα που ζουν μόνιμα στο Άργος.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το