Τοπικά

Έρευνες της αστυνομίας για την “αδέσποτη” σφαίρα στο λαιμό του νεαρού από το Αλιβέρι

Στην αναζήτηση του δράστη που πυροβόλησε άσκοπα προχθές το βράδυ στο Αλιβέρι, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφαίρα στον λαιμό ένας 26χρονος βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Ο νεαρός χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα την στιγμή που έπινε ανυποψίαστος το κρασί του στην αυλή του σπιτιού ενός συγγενικού του προσώπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, όταν ο 26χρονος τσιγγάνος εβλήθη στο λαιμό από μια σφαίρα που ήρθε από το «πουθενά»!

Απίστευτες ιστορίες εκτυλίχθηκαν στο Αχιλλοπούλειο. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με επιληπτική κρίση από το Αλιβέρι για να διαπιστωθεί στο Νοσοκομείο ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στον λαιμό και συγκεκριμένα στον στερνοκλινομαστοειδή

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στην αξονική αποδείχθηκε ότι ήταν σφαίρα δύο εκατοστών. Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα από το Αλιβέρι και δημιουργήθηκε χάος. Ο άντρας δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς χτυπήθηκε και έλεγε στους γιατρούς που του έδειξαν τη σφαίρα πως δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά ένιωσε μόνο ένα κάψιμο.
Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας κάποιος πυροβόλησε άσκοπα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 26χρονος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό, προσπαθώντας να εξακριβώσουν από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα και να εντοπίσουν τον δράστη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το