Τοπικά

Έρανος Αγάπης και στήριξης απόρων, ηλικιωμένων και φυλακισμένων

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Έρανος Αγάπης 2018 της Μητρόπολης Δημητριάδος, ο οποίος θα διαρκέσει όλο το δωδεκαήμερο των γιορτών. Ομάδες εθελοντριών κυριών από τις ενορίες επισκέπτονται τα σπίτια και τα καταστήματα, ζητώντας εκ μέρους της Μητρόπολης την οικονομική στήριξη του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα ενισχύσει το πρόγραμμα: Προσφοράς 2.000 μερίδων φαγητού σε απόρους, καθημερινά, φιλοξενίας ηλικιωμένων στο γηροκομείο Καναλίων, υποτροφιών σε φοιτητές, καθημερινού φαγητού σε τρία ιδρύματα της πόλης, προσφοράς τροφίμων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας, υλικής συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης για τους φυλακισμένους, διά του Σ.Σ. Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προσφοράς φαρμάκων, πολλαπλής στήριξης στην κοινωνικοποίηση των ΡΟΜΑ του Αλιβερίου κ. άλ.
«Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, ο φετινός Έρανος Αγάπης θα αποδείξει ότι οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να προσφέρουμε ελπίδα, αγάπη, συμπαράσταση σε συνανθρώπους μας, που μας έχουν πραγματικά ανάγκη» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το