ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία

Ελλάδα

Πήρε κλίση… το κολωνάκι 

Οι εικόνες της ημέρας

Οι «σκελετοί» του ΠΑΣΟΚ

Παραπολιτικά

Διάλυση στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας 

Παραπολιτικά

Τοπικά

Η επταμελής Γραμματεία του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων στον Βόλο – Επίσκεψη στην Καραμπατζάκη

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή, στα γραφεία του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) στο Βόλο, η επταμελής Γραμματεία του Δικτύου.
Το ΠΑΝΔΟΙΚΟ περιλαμβάνει πάνω από 40 οικολογικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα και η Γραμματεία της συγκροτείται από εκπροσώπους οικολογικών οργανώσεων από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Αχαΐα, Μαγνησία, Κορινθία, Ημαθία, Εύβοια, Ρόδο).

Η επταμελής Γραμματεία του ΠΑΝΔΟΙΚΟ θα συζητήσει διάφορα οικολογικά ζητήματα που είναι στην επικαιρότητα και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, ο οποίος ήταν εισηγητής στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΝΔΟΙΚΟ στην Ηγουμενίτσα που είχε θέμα τα προβλήματα των Κλειστών Θαλάσσιων Κόλπων.

Η επταμελής Γραμματεία του ΠΑΝΔΟΙΚΟ θα επισκεφτεί το Σάββατο το πρωί στις 10.00 την οδό Καραμπατζάκη στον Κραυσίνδωνα, προκειμένου να σχηματίσει καλύτερη γνώμη για την προσπάθεια του Δήμου Βόλου να μετατρέψει το χώρο αυτό από ήπιας κυκλοφορίας, όπως έχει κατασκευαστεί με πρόγραμμα Life, σε εσωτερικό περιφερειακό δακτύλιο. Ας σημειωθεί ότι σύνεδροι του ΠΑΝΔΟΙΚΟ διώκονται μετά από μηνύσεις παραγόντων του Δήμου Βόλου.

Η eπταμελής Γραμματεία του ΠΑΝΔΟΙΚΟ

Ν. Ασλάνογλου (Βέροια), Ι. Βερβερίδης (Ιερισσός), Κ. Βολιώτης (Βόλος), Γ. Καλλιαμπέτσος (Αθήνα), Παν. Κατσουλάκος (Μακρακώμη), Γ. Παλαμάρης (Κορινθία), Μαίρη Χουλιέρη (Χαλκίδα)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το