Ελλάδα

Επίθεση με γιαούρτια στον Β.Κικίλια από εθνικιστές (video)

newego_LARGE_t_1101_54557775

Νέο περιστατικό επίθεσης σε πολιτικό, αυτή τη φορά με γιαούρτια, σημειώθηκε το μεσημέρι στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, από δύο άτομα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου ανήκουν στην εθνικιστική δημοτική παράταξη της πόλης.
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Σαμαρά βρισκόταν στο χώρο προκειμένου να συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Θ.Μαρκόπουλο.
Τότε δύο άτομα κινήθηκαν εναντίον του για να τοθυ πετάξουν γιαούρτια, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των ανθρώπων της ασφάλειας του κ.Κικίλια που τους ακινητοποίησαν.
Αργότερα, ο κ. Κικίλιας, σχολιάζοντας το συμβάν, έκανε λόγο για αστειότητες.

Οπως αναφέρεται σε διάφορα διαδικτυακά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας με ανάρτηση σε προσωπική σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «ανέλαβε την πατρότητα» της επίθεσης, καθώς όπως ανέφερε «Πριν λίγο δυο μέλη μας της Πατριωτικής κίνησης Καβάλας, γιαούρτωσαν τον Κικίλια πρώην υπουργό του Σαμαροβενιζέλου και προσήχθησαν στην ασφάλεια Καβάλας».
Την ίδια ώρα, μάλιστα, φέρεται να εκτόξευσε απειλές κατά όλου του πολιτικού κόσμου: «Κανένας πολιτικός δεν θα περάσει από την Καβάλα χωρίς γιαούρτι» είναι η σχετική αναφορά που του αποδίδουν οι ίδιες πηγές.
Οπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι το δεύτερο περιστατικό αποδοκιμασίας πολιτικού μέσα σε μία εβδομάδα μετά απ’ αυτό που συνέβη την περασμένη Παρασκευή με τον υποψήφιο βουλευτή της «Λαϊκής Ενότητας», Κώστα Λαπαβίτσα, λίγο πριν την προγραμματισμένη ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Καβάλα.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί αντίστοιχη επίθεση και κατά του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην Κω, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε προσχεδιασμένη ενέργεια της Χρυσής Αυγής.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το