Τοπικά

Επίσκεψη Μαραβέγια στο Εμβολιαστικό Κέντρο του “Αχιλλούλειου” – Κάλεσμα συμμετοχής στους εμβολιασμούς 

Επίσκεψη στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ενόψει της έναρξης των εμβολιασμών από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Ο κ. Μαραβέγιας συναντήθηκε με την νοσηλεύτρια και μέλος της Επιτροπής Λοιμώξεων κ. Άννα Μίχτη, η οποία είναι υπεύθυνη εκ μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού για το Εμβολιαστικό Κέντρο, και ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό του «Αχιλλοπούλειου».

Σύμφωνα με την κ. Μίχτη όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της διαδικασίας και υπολογίζεται ότι θα εμβολιάζονται καθημερινά περίπου 50 άτομα, αρχής γενομένης από τους υγειονομικούς. Το Εμβολιαστικό Κέντρο, που λειτουργεί σε εξωτερικό ιατρείο της Παιδιατρικής Κλινικής, έχει εξοπλιστεί κατάλληλα, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό που το στελεχώνει, έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια του Υπουργείου Υγείας και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στην επιχείρηση «Ελευθερία». Την επίβλεψη της διαδικασίας στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου έχει αναλάβει ο γιατρός Ιωάννης Κόκκορης, επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμώξεων του «Αχιλλοπούλειου».

Ο κ. Μαραβέγιας ευχήθηκε να εξελιχθεί με επιτυχία το τεράστιο και εξαιρετικά σημαντικό αυτό εγχείρημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ παράλληλα απηύθυνε μήνυμα προς όλους τους συμπολίτες να εμβολιαστούν χωρίς δεύτερη σκέψη, διότι είναι «ο μόνος δρόμος για την επιστροφή στην κανονικότητα και ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το