Τοπικά

Επικίνδυνες κόντρες νεαρών με μηχανάκια και αυτοκίνητα τα βράδια στη Λάρισα – Οι πιάτσες και η κινητοποίηση της αστυνομίας – Δείτε βίντεο

Κινητοποίηση της αστυνομίας για κόντρες με μηχανάκια και αυτοκίνητα, υπήρξε για μια ακόμη φορά στη Λάρισα και ειδικότερα προχθές, την Τετάρτη τα μεσάνυχτα.

Οι μηχανοκίνητες κόντρες και οι αυτοσχέδιοι αγώνες καλά κρατούν τα βράδια σε διάφορες κατά καιρούς, περιοχές στη Λάρισα.

Προχθές τα μεσάνυχτα το σημείο που συγκεντρώθηκαν οι νεαροί για να εξασκήσουν το υπέρεπικίνδυνο χόμπι τους ήταν ο δήμος Κιλελέρ και το Νέο Περιβόλι συγκεκριμένα.

Για μια ακόμη φορά όταν έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία οι αγώνες σταμάτησαν. Ωστόσο το συγκεκριμένο «σπορ» εκτός από παράνομο στους δρόμους της πόλης, είναι και πολύ επικίνδυνο για τους νεαρούς, με τους γονείς να τρέμουν αν θα γυρίσουν πίσω σώα τα παιδιά τους, μην γνωρίζοντας αν ανήκουν σε αυτά τα άτυπα κλαμπ που οργανώνουν τους αγώνες.

Εκτός από το Νέο Περιβόλι μια τέτοια γνωστή …«πίστα» αυτοσχέδιων αγώνων είναι η λεωφόρος Καραμανλή, όπου συχνά πυκνά οι νεαροί τα βράδια διοργανώνουν αγώνες.

Δείτε το βίντεο από τον προχθεσινό αγώνα:

Πηγή:newsroom onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το