Τοπικά

Επίδειξη παρασκευής παγωτού και ζαχαρόπαστας στον Βόλο

Δεκάδες ζαχαροπλάστες απ’ όλη τη Μαγνησία και την υπόλοιπη Θεσσαλία παρακολούθησαν χθες το απόγευμα την επίδειξη παρασκευής παγωτού και ζαχαρόπαστας, που διοργάνωσε η εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού «Λαούδης», στο «Ξενία». Παρασκευαστές παγωτού παρουσίασαν τεχνικές παρασκευής του παραδοσιακού παγωτού, με τη χρήση φρέσκου γάλακτος και κρέμας γάλακτος. Η επίδειξη έγινε πρώτη φορά στον Βόλο. Όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, ο αέρας που εσωκλείει το παραδοσιακό παγωτό, είναι γύρω στο 35%, ενώ το βιομηχανικό παγωτό είναι γύρω στο 80-90% αέρας…

Χθες οι παρεβρεθέντες στην επίδειξη δοκίμασαν περισσότερες από 35 διαφορετικές γεύσεις, όταν πριν μερικά χρόνια οι γεύσεις ήταν μόλις έξι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το