Αθλητισμός

Επέστρεψε ο Γάρος στον Ρήγα Φεραίο – Ο 24χρονος επιθετικός θα ενισχύσει τους «κυανόλευκους»

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Ρήγα Φεραίου, επιστρέφει σε αυτόν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γάρο, τον 24χρονο ακραίο επιθετικό που συμφώνησε να γυρίσει στην αγαπημένη του ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει για την επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου προσπαθεί για τον επαναπατρισμό αξιόλογων ποδοσφαιριστών που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αποχωρήσει για διαφόρους λόγους από την ομάδα. Οι Γούτσιος, Μιχολίτσης, Τσιαντής είναι κάποιοι από αυτούς και σε αυτό το γκρουπ ήλθε να προστεθεί ο Δημήτρης Γάρος.
Ο γεννημένος στις 9/11/93 Βελεστινιώτης επιθετικός ξεκίνησε από τον Ρήγα Φεραίο και στα 17 του έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα. Οι πρώτες του δύο συμμετοχές έγιναν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής την περίοδο 2010-11.
Την επόμενη σεζόν είχε βασικό ρόλο και βοήθησε σημαντικά τον Ρήγα να κατακτήσει το νταμπλ στην ΕΠΣΘ. Στο πρωτάθλημα μέτρησε 19 εμφανίσεις και δύο τέρματα. Το 2012-13 πρόσθεσε 15 ακόμη συμμετοχές στη Δ’ Εθνική, πετυχαίνοντας και το πρώτο του τέρμα στην κατηγορία. Ο Ρήγας κέρδισε την άνοδο, αλλά ο Γάρος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις εκδηλώσεις του λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, την πρώτη σεζόν της ομάδας στη Γ’ Εθνική (2013-14) είχε μόνο τρεις παρουσίες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.
Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Αστέρα Ριζομύλου, η επιστροφή στον Ρήγα χωρίς να μπορέσει να τον βοηθήσει, ενώ την τελευταία διετία ενίσχυσε τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά με 24 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.
Ο Δημήτρης Γάρος βρέθηκε στα γραφεία του Ρήγα στο στάδιο του Βελεστίνου και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Μπαλαμώτη. Ο 24χρονος επιθετικός δήλωσε σχετικά στη «Θ»:
«Ο Ρήγας Φεραίος είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Είναι η ομάδα του τόπου μου και θέλω να τη βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις Εθνικές κατηγορίες. Από τη στιγμή που η διοίκηση απηύθυνε γενικό προσκλητήριο όλων των Βελεστινιωτών δεν θα μπορούσα να πω «όχι». Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά από όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, με τη συμπαράσταση της διοίκησης και φυσικά των φιλάθλων μας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ. Εξάλλου, αυτό επιτάσσει η μεγάλη ιστορία του Ρήγα Φεραίου».
Πάντως, ο ικανός εξτρέμ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του, τον Διαγόρα Στεφανοβικείου: «Πέρασα δύο εξαιρετικά χρόνια στον Διαγόρα. Ευχαριστώ τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία. Τους εύχομαι τα καλύτερα…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ζ. Μακρή: «Περαιτέρω ενίσχυση των υγειονομικών δομών του Ν. Μαγνησίας»

Με την προκήρυξη δύο επιπλέον θέσεων στο ΚΥ Σκιάθου ολοκληρώνεται ένας κύκλος αποτελεσματικής, διαχρονικής, μεθοδευμένης…

22 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, συγχρηματοδοτούμενη από την…

22 Δεκεμβρίου 2023

Βράβευση μαθητριας του 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας και του σχολείου από EUROBANK

Σε μια συγκινητική τελετή, παρουσία των οικογενειών τους , στο ξενοδοχείο Imperial στην Λάρισα Ελλάδας…

22 Δεκεμβρίου 2023

Χρ. Τριαντόπουλος: Η Κυβέρνηση στηρίζει τον τουριστικό κλάδο της Θεσσαλίας που άντεξε και επανακάμπτει

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σύσκεψη με…

22 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα: «Δεν προκύπτει ανθρώπινη κακοποίηση» του Όλιβερ – Tι αναφέρει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

«Δεν προκύπτει ότι ο θάνατος του Όλιβερ, στην Αράχωβα προήλθε από ανθρώπινη κακοποίηση». Αυτό αναφέρει…

22 Δεκεμβρίου 2023

Τσεχία: Βίντεο από τις κάμερες των αστυνομικών στο μακελειό της Πράγας – «Μας ρίχνει, χρειαζόμαστε ελεύθερο σκοπευτή»

Η τσέχικη αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την φονική επίθεση του 24χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή…

22 Δεκεμβρίου 2023