Τοπικά

Βράβευση μαθητριας του 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας και του σχολείου από EUROBANK

Σε μια συγκινητική τελετή, παρουσία των οικογενειών τους , στο ξενοδοχείο Imperial στην Λάρισα Ελλάδας η Eurobank βράβευσε την Παρασκευή 15-12-2023 το απόγευμα τους/τις 102 αριστούχους αποφοίτους Λυκείων που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, από σχολεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς, στο πλαίσιο του προγράμματός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μπροστά για την Παιδεία», το οποίο που αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank συμπληρώνοντας φέτος 21 χρόνια παρουσίας .
Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων, που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον/την αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης (πάνω από 18.000) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε κάθε ένα από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε Λύκεια, από τα οποία αποφοίτησε ο/η αριστούχος μαθητής/τρια με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας η τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας για τις επιδόσεις της μαθήτριας Χατζηγεωργίου Δέσποινας που αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις το 2023, συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων (19.700 μόρια) και εισήχθη στη σχολή Μονίμων υπαξιωματικών Αεροπορίας και η οποία βραβεύτηκε στην τελετή . Στην εκδηλωση παρευρεθηκαν τόσο η Δ/ντρια του 2ου ΕΠΑΛ Κουτσοκώστα Αγάπη που παρέλαβε την πλακέτα για το σχολείο οσο και η αποφοιτος πλεον Χατζηγεωργίου Δέσποινα που παρέλαβε το δικό της βραβειο συνοδευόμενη από την οικογένειά

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χρ. Τριαντόπουλος: Η Κυβέρνηση στηρίζει τον τουριστικό κλάδο της Θεσσαλίας που άντεξε και επανακάμπτει

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σύσκεψη με…

22 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα: «Δεν προκύπτει ανθρώπινη κακοποίηση» του Όλιβερ – Tι αναφέρει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

«Δεν προκύπτει ότι ο θάνατος του Όλιβερ, στην Αράχωβα προήλθε από ανθρώπινη κακοποίηση». Αυτό αναφέρει…

22 Δεκεμβρίου 2023

Τσεχία: Βίντεο από τις κάμερες των αστυνομικών στο μακελειό της Πράγας – «Μας ρίχνει, χρειαζόμαστε ελεύθερο σκοπευτή»

Η τσέχικη αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την φονική επίθεση του 24χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή…

22 Δεκεμβρίου 2023

Οι καραμπινιέροι κατέσχεσαν 39 τόνους παραδοσιακών γλυκών μετά από ελέγχους ενόψει των Χριστουγέννων

Έπειτα από σειρά ελέγχων, οι καραμπινιέροι κατέσχεσαν στην Ιταλία 39 τόνους παραδοσιακών γλυκών και πρώτων…

22 Δεκεμβρίου 2023

Εκπρόσωποι συνταξιουχικών οργανώσεων στη Μηλίνα

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου εκπρόσωποι των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων επισκέφθηκαν την Μηλίνα, μια περιοχή του…

22 Δεκεμβρίου 2023

Φρεγάτα

Μία φρεγάτα αποφάσισε να στείλει η Ελληνική κυβέρνηση στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός…

22 Δεκεμβρίου 2023