Τοπικά

Επείγουσα έκκληση για αίμα από την ΟΕΒΕΜ για 45χρονο σε κρίσιμη κατάσταση

Έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα για 45χρονο που αντιμετωπίζει πρόβλημα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση απευθύνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας.
Χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου, συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, μέλος Σωματείου της Ομοσπονδίας ενημέρωσε το ΔΣ για 45χρονο κύριο, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα 20 φιάλες αίμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΜ:
“Προκειμένου να τον βοηθήσουμε και να τον υποστηρίξουμε, το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει έκκληση σε όλα τα Σωματεία-Μέλη αλλά και μη μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς και λοιπούς φορείς να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία. Θα τηρηθεί το προσωπικό απόρρητο.
Απαιτείται στις δύσκολες στιγμές το κοινωνικό πρόσημο να είναι πάντα έντονο. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να συμπαρίσταται σε κάθε μέλος για κάθε είδους πρόβλημα. Η Μαγνησία είναι μια αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένη περιοχή. Ζητείται από όποιον μπορεί να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο του, προκειμένου να βοηθήσει έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Είναι πράξη ζωής, το αίμα δεν έχει τιμή και ας μην ξεχνάμε ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Είναι πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΟΕΒΕΜ, Παύλου Μελά 43-45, 1ος όροφος, Τηλ. 24210 – 32780. Ώρα 09.00 – 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το