Τοπικά

Επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο 

Μετά την αναστολή της λειτουργίας τους το περασμένο καλοκαίρι λόγω της πανδημίας, θα επαναλειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά κατά το φετινό καλοκαίρι, είναι οι εξής έξι:

Α΄ Περίοδος, 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, για τα αγόρια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄, και Ε΄ Δημοτικού, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Β΄ Περίοδος, 4 έως 11 Ιουλίου, για τα κορίτσια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄, και Ε΄ Δημοτικού, με υπεύθυνους τον π. Βασίλειο Αδάμ και την Πρεσβυτέρα Λαμπρινή Λουλουδάκη.

Γ΄ Περίοδος, 11 έως 18 Ιουλίου, για τα αγόρια που τελείωσαν την Στ΄ Δημοτικού και Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Δ΄ Περίοδος, 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, για τα αγόρια που τελείωσαν την Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄, Λυκείου, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Ε΄ Περίοδος, 1 έως 8 Αυγούστου, για τα κορίτσια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού, με υπεύθυνη την κ. Γεωργία Λύτρα.

Στ΄ Περίοδος, 8 έως 15 Αυγούστου, για τα κορίτσια που τελείωσαν την Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου , με υπεύθυνη την κ. Μαρία Παππά.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Δημητριάδος «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή και στο τηλ. 24210 32916).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το