Τοπικά

Εορτασμός 20 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ

tefaa

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Γεώργιος Πετράκος και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης και Αθλητισμού Καθηγητής Ιωάννης Θεοφάνους Κουτεντάκης, διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 19.15 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Καθηγητής Ιωάννης Πανούσης ο οποίος και θα αναπτύξει το θέμα: «Παιδεία -Πολιτισμός – Αθλητισμός».
Στη συνέχεια, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Manchester και Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γεώργιος Κήτας θα μιλήσει με θέμα: «Η φυσική δραστηριότητα ως παράγων πρόληψης και θεραπείας χρόνιων παθήσεων».
Θα ακολουθήσουν απονομές τιμητικής πλακέτας προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, όλους τους Δημάρχους του Δήμου Τρικκαίων της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς και τους πρώτους διδάσκοντες και το προσωπικό του ΤΕΦΑΑ. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικές δραστηριότητες των φοιτητών του Τμήματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το