Τοπικά

Έντονη χιονόπτωση στο Βόλο από το πρωί μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην περιοχή του Βόλου από τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αναμένεται έντονη χιονόπτωση.

Ο μηχανισμός του Δήμου παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα και, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθούν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να διασφαλιστούν οι βασικές λειτουργίες της πόλης.
Ο Δήμος εφιστά την προσοχή στους πολίτες, με βάση και την αρνητική εμπειρία προηγούμενης κατάστασης, να φροντίσουν για την στάθμευση των αυτοκινήτων τους σε σημεία που δεν θα παρεμποδίζουν την διέλευση και άρα το έργο των μηχανημάτων αποχιονισμού, ιδιαίτερα σε στενούς δρόμους.
Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο Δημαρχείο του Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173-4.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σε ό,τι αφορά την υδροδότηση η κατάσταση στο δίκτυο με τις ποσότητες νερού έχει βελτιωθεί και έτσι θα χρειαστεί, προς το παρόν τουλάχιστον, να ληφθούν μέτρα μόνο για τη διαχείριση (μείωση) της πίεσης και όχι διακοπές.
Τέλος, οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από τα εξής σημεία:
– Δημαρχείο Πορταριάς
– Κοινοτικό κτήριο Μακρινίτσας
– Κοινοτικό κτήριο Κατηχωρίου
– Κοινοτικό κτήριο Άλλης Μεριάς
– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Ονουφρίου
– Δημαρχείο Ιωλκού
– Δημαρχείο Αρτέμιδας
– Κοινοτικό κτήριο Δράκειας
– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Βλασίου
– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Λαυρεντίου
– Δημαρχείο Αισωνίας
– Κοινοτικό κτήριο Σέσκλου
– Δημαρχείο Βόλου
– Δημαρχείο Νέας Ιωνίας
– Δημαρχείο Αγριάς

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το