Τοπικά

Ένταση σε δίκη 17χρονου για ανθρωποκτονία στα Παλαιά – Του επιτέθηκαν φραστικά οι συγγενείς του νεκρού

Ένταση χθες το πρωί στο δικαστικό μέγαρο, όπου συζητούνταν υπόθεση στο Δικαστήριο Ανηλίκων, με 17χρονο, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του 29χρονου Αναστάσιου Μπουμπουλά, την Πρωτομαγιά του 2015 στα Παλαιά Βόλου.

 

Συγγενείς του νεκρού επιτέθηκαν φραστικά και όχι μόνον εναντίον του 17χρονου και μιας νεαρής φίλης του και μάρτυρα στην υπόθεση, ωστόσο με την παρέμβαση δικαστικών υπαλλήλων και αστυνομικών αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.
Η δίκη ωστόσο αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου του 2017 στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, καθώς ακόμη δεν έχει εκδικαστεί η έφεση που έχει υποβάλει κατά της πρωτόδικης απόφασης καταδίκης του, ο φυσικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, γαμπρός του 17χρονου.
Από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Λάρισας ο 30χρονος είχε καταδικαστεί με ποινή ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο άσκησε έφεση επί της απόφασης, που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, πότε θα συζητηθεί. Στο μεταξύ έχει φυλακιστεί.

 
Χθες το πρωί και πριν ξεκινήσει το Τριμελές Ανηλίκων στον όροφο του δικαστικού μεγάρου Βόλου, τα «αίματα άναψαν», όταν συγγενείς του νεκρού, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, στράφηκαν εναντίον του 17χρονου και της φίλης του, που είναι μάρτυρας στην υπόθεση, αφού ήταν παρούσα εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα στην ανθρωποκτονία και η οποία φέρεται άλλα να είχε δηλώσει στην κατάθεσή της προανακριτικά και άλλα στο ακροατήριο, στη διάρκεια της δίκης στο Κακουργιοδικείο Λάρισας. Τελικά με την παρέμβαση δικαστικών υπαλλήλων και αστυνομικών, τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ η δίκη αναβλήθηκε.
Όπως είναι γνωστό, η ανθρωποκτονία είχε συμβεί ξημερώματα Πρωτομαγιάς του 2015 έξω από μπαρ στα Παλαιά Βόλου, με θύμα τον 29χρονο από τη Ν. Ιωνία, που τον είχε παρασύρει από πρόθεση με όχημα ο 30χρονος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το